VARSTVO OSEBNIH PODATKOV

Atelje spominov, fotografske storitve, SABINA HODŽIĆ, s.p. (v nadaljevanju – Sabina Hodžić s.p.) obdeluje naslednje osebne podatke, kot so ime, priimek, telefonska številka in e-naslov. S sprejetjem te izjave se šteje, da prostovoljno in izrecno dajete soglasje za zbiranje in nadaljnjo obdelavo VAŠIH OSEBNIH PODATKOV, pridobljene preko spletne strani Atelje spominov za namen komunikacije s strankami v nekomercialne namene.

Upravljalec spletne stran
Upravljalec spletne strani je podjetje Atelje spominov, fotografske storitve, SABINA HODŽIĆ, s.p..

Obdelava in namen obdelave osebnih podatkov
Vse posredovane osebne podatki, bomo obravnavali zaupno in jih uporabili zgolj v namene, za katere ste jih posredovali. V kolikor bi vaše podatke uporabili za kakšen drugi namen, vas bomo o tem obvestili in prosili za vaše soglasje.

Podatke bo podjetje Sabina Hodžić s.p. uporabilo izključno za komunikacijo s strankami v nekomercialne namene.

Pravice uporabnikov
V zvezi z vašo obdelavo osebnih podatkov, lahko od podjetja Sabina Hodžić s.p., kadar koli zahtevate:

  • izbris vaših podatkov iz naše baze
  • popravke in dopolnitve osebnih podatkov, katere ste podali ob prijavi
  • izpis vaših podatkov, ki se shranjujejo za zgoraj omenjen namen

Vse zgoraj omenjene zahteve lahko uredite s pisnim sporočilom na elektronski naslov info@atelje-spominov.si.

Spremembe politike zasebnosti
Pridržujemo si pravico, da predmetno politiko zasebnosti po potrebi prilagodimo trenutnim razmeram in zakonodaji s področja varstva osebnih podatkov. Zato vas pozivamo, da pred vsakim posredovanjem osebnih podatkov preverite aktualno verzijo naše politike zasebnosti, da boste seznanjeni z morebitnimi spremembami in dopolnitvami.

Obdelava vaših osebnih podatkov se vrši v skladu z Uredbo GDPR, Zakonom o varstvu osebnih podatkov ZVOP-1 in Uredbo (EU) 2016/679 in podjetje, ki je upravljalec vaših osebnih podatkov izjavlja, da nosi popolno odgovornost za zakonito obdelavo. Vaših podatkov ne bomo uporabili brez vašega privoljenja, jih posredovali ali dali v uporabo tretjim osebam ali institucijam, razen v primerih, ki jih določa zakon. V kolikor menite, da so kršene vaše pravice se lahko obrnete na Informacijskega pooblaščenca. Zagotavljamo, da vaših osebnih podatkov ne bomo nikoli zlorabili ali kako drugače kršili vaše zasebnosti in ne bodo nikoli uporabljeni v namene, ki niso v skladu z zakonom, ali v namene, ki bi vam lahko kakorkoli škodovali.

Priporočamo vam, da pazljivo preberete to Izjavo. S sprejetjem te izjave in dajanjem vaših osebnih podatkov prek teh spletnih strani potrjujete, da ste le-to prebrali in razumeli, ter dovoljujete Sabina Hodžić s.p. obdelovanje in uporabo vaših osebnih podatkov za namen komunikacije s strankami v nekomercialne namene.