CAKE SMASH

Fotografiranje, s katerim ustvarimo večni spomin na pihanje prve svečke.

Poteka v treh delih. Najprej portretiramo slavljenca ali slavljenko in naredimo nekaj družinskih fotografij. Sledi fotografiranje s tortico, za konec pa otroka še skopamo v banjici.

Pred fotografiranjem dobite natančna navodila, kako se najboljše pripraviti na to fotografiranje.

Najpogosteje se srečamo 3 tedne pred vašim praznovanjem, tako imamo dovolj časa, da vašo serijo prejmete pravočasno in fotografije uporabite za vabila, okrasitev prostora ipd.

NALOŽBA: 260 EUR

ČAS FOTOGRAFIRANJA: cca. 60 min

VKLJUČUJE: tortico (v kolikor je otrok alergik, se o tem dodatno pogovorimo), na razpolago so vam vsa oblačila v Ateljeju spominov

PREJMETE: 30 obdelanih fotografij v digitalni obliki, za katere imate 3 mesece časa, da  si jih v skladu z posredovanimi vam navodili shranite. Po izteku tega časa je za ponoven dostop do fotografij potrebno doplačilo v višini 50 EUR.

Alternativa čisto pravemu cake smashu.

Fotografiranje, ki je primerno za otroke od 1 do 5 let.

Lična lesena tortica je edini rekvizit, ki ga uporabljam. Nekateri otroci so neradi umazani in, čeprav je lepo imeti tudi kakšno fotografijo, na kateri otrok joče, verjetno ne pridete v studio za to, da prejmete zgolj take fotografije. To je lepa alternativa, primerna tudi za starejše otroke. 

NALOŽBA: 120 EUR

ČAS FOTOGRAFIRANJA: cca.30 min

VKLJUČUJE: leseno tortico, na razpolago so vam vsa oblačila v Ateljeju spominov

PREJMETE: 10 obdelanih fotografij v digitalni obliki, za katere imate 3 mesece časa, da  si jih v skladu z posredovanimi vam navodili shranite. Po izteku tega časa je za ponoven dostop do fotografij potrebno doplačilo v višini 50 EUR.